Individueel traject ‘Breng jezelf in kaart’

 

Ken jij dat stemmetje in je hoofd dat op alles kritiek geeft bij wat je doet? Heb je sommige dingen alweer gedaan terwijl je je zo had voorgenomen het niet meer te doen? Welk deel in jou saboteert toch steeds je wens om bijvoorbeeld te gaan sporten, gezonder te eten of voor jezelf op te komen? Heb je een sterke neiging tot perfectionisme en kan je ook opeens alles helemaal laten gaan?

 

Verschillende kanten van jezelf

Door de verschillende (soms tegengestelde) kanten van jezelf te ontdekken en letterlijk in kaart te brengen krijg je inzicht in je gedrag en waarom het niet altijd efficiënt is. In dit traject leer je om je kwaliteiten en je valkuilen te herkennen, in te zetten of te ontwijken. Dit alles met een enorme dosis humor en speelse creativiteit.

 

Voor wie is dit traject?

Dit individuele traject ‘Breng jezelf in kaart’ is voor iemand die op een andere manier naar zichzelf wil kijken. Je leert op een niet oordelende manier te kijken en je ontdekt de veelzijdigheid van wie je bent. Niet om te kijken wat er mis is, maar gewoon om te kijken wat er is. Je hebt geen tekenervaring nodig. Juist het rauwe, ongeoefende tekenen werkt goed. Omdat het niet gaat of een tekening ‘goed’ of ‘fout’ is. Het gaat om welke betekenis er voor jou in zit.
Kijk ook op de pagina werken met beeld voor meer informatie over het werken met tekeningen en creatieve middelen binnen een therapeutische setting.

 

Breng jezelf in kaart

 

Breng jezelf in kaart!

Ontdek de verschillende kanten van jezelf! Welke ‘ikken’ heb jij?

 

Voice Dialogue

In dit traject krijgt je ook informatie over de persoonlijkheid en de deelpersonen die we allemaal hebben. Iedereen heeft een uitgebreide verzameling en een aantal zijn veel voorkomend zoals: ‘de innerlijke criticus’, dat nare stemmetje in je hoofd die overal commentaar op geeft. Of ‘de pleaser’ die alles en iedereen het naar de zin wil maken. Of ‘de levensgenieter’, ‘de controleur’ of ‘de perfectionist’ om maar een paar te noemen. Deze psychologie van de ikken komt uit de theorie van Voice Dialogue.

Als uitgangspunt neem ik het boekje:

‘Ik ken mijn ikken’, ontdek de andere kant van jezelf
Karin Brugman, Judith Budde, Berry Collewijn

 

 

Intuïtief tekenen

Natuurlijk ga je in dit traject praktisch aan de slag! Door te ervaren, te ontdekken en te tekenen. Ik maak gebruik van visualisaties, aandachtsoefeningen en intuïtief tekenen. Je laat dus de beelden en namen opkomen van binnen uit. Voor elk deel van jezelf maak je een kaart met een tekening erop of een persoonlijk symbool.  Helemaal op jou eigen manier. Op de achterkant van de kaart komen de bijbehorende eigenschappen te staan. Dit geeft veel inzicht omdat je er daadwerkelijk mee werkt, op het moment ervaart, het tekent en je belangerijke inzichten opschrijft.

Dit traject duurt 7x een sessie van 2 uur, dat geeft je de ruimte om de diepte in te gaan. Zo heb je tijd voor een tekening en samen tot ontdekking te komen wat de tekening voor jou betekent.

 

Wat levert dit traject je op?

* Je leert met humor en creativiteit naar jezelf te kijken. Dat relativeert enorm
* Je leert om zonder oordeel naar jezelf te kijken. Heel bevrijdend!
* Je hebt een kaartensysteem gemaakt van de verschillende kanten van jezelf zodat je ermee kunt spelen
* Je krijgt inzicht in jezelf: je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Dit kan je goed inzetten bij sollicitaties,  presentaties en in contact met anderen (relaties, vriendschappen)

 

Prijs

Dit traject duurt 7 x een sessie van ongeveer 2 uur. We spreken af of we dat elke week doen of om de week. Wat handig is voor jou. Deze sessie duren langer dan de ‘gewone’ therapiesessie (van 5 kwartier).
Bij de prijs zitten de 7 sessie en de tekenmaterialen inbegrepen.

Normale prijs: 7 x € 120 = € 840

NU voor € 790 (een korting van € 50)

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Wie weet wat het jou brengt!

 

Contact opnemen:

Heeft dit je belangstelling gewekt en wil je een afspraak maken of wil je eerst nog wat vragen neem dan contact met me op.
Dat kan via de mail: info@krachtvanverbeelding.nl  of het onderstaande contactformulier.

 


Inschrijfformulier workshops
Voor welke cursus wilt u zich inschrijven?


 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren