Aanbod cursussen & workshops

 

 

Cursus of workshop op aanvraag

Het is mogelijke om een van de cursussen of workshops op aanvraag te doen. Dat kan met kleine groepjes tot 4 op mijn praktijkadres in Rotterdam of op een voorgestelde locatie.
Stuur dan een mail met je voorstel naar info@krachtvanverbeelding.nl Dan kijken we wat mogelijk is en krijg je een offerte.

 

Intuïtief  tekenen

In alle cursussen en workshops maak ik gebruik van intuïtief tekenen.

Bij intuïtief tekenen laat je de ideeën los over goed en fout of hoe je zou moeten tekenen.
Je laat gewoon je handen het werk doen zodat er beelden van binnenuit ontstaan. Dit doen we door middel van opdrachten en/of visualisaties. Bij een visualisatie laat je een beeld opkomen doordat de verteller je ‘meeneemt’ in een verhaal. Daarna ga je dat beeld tekenen en al gaandeweg ontstaat er een tekening.

 

Betekenis geven

Door deze manier van werken laat ieder een heel eigen unieke beeldtaal zien. Deze beelden of tekeningen van binnenuit hebben grote zeggingskracht. Ze komen uit je hart en uit je onbewuste en laten zien wat jou jou maakt. Dit geeft inzicht in jezelf en je kwaliteiten en geeft je leven be-teken-is.

 

Geen ervaring vereist

En wees gerust: je hebt geen tekentalent nodig om mee te kunnen doen. De opdrachten zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ze zijn bedoeld als een speelse en ontspannen vorm om contact te maken met je innerlijke zelf. Je bron van wijsheid, mildheid, creativiteit en humor.

 

Klik op een van bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over een specifieke cursus of workshop.

 

Bewaren

Bewaren